Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 24 лютого 2022, 09:56

Львівська ОДА закликає мешканців зберігати спокій та не створювати черги на АЗС

Львів

Поліція та всі служби життєдіяльності у області працюють, мешанців закликають зберігати спокій.

Про це сьогодні повідомили на оперативному брифінгу у Львівській ОДА.

"Україна зазнала повномаштабного вторгнення. На даний момент у Львівській області обстріляно військові об'єкти у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Об'єкти критичної інфраструктури перебувають під посиленим наглядом. Зв'язок є, але лінії можуть бути перевантажені. Є повідомлення від терористичного штабу, що люди у камуфляжній формі можуть бути диверсантами. Позначка – червона стрічка. Будьте пильними до таких речей" – наголосив голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

За його словами, наразі всі служби працюють життєдіяльності у області працюють, поліція працює, львівський аеропорт посилено охороняється. Однак зафіксовано великі черги на АЗС.

"Ми не встановлюємо жодний обмежень, але прохання до громадян не штурмувати АЗС та не створювати паніки" – додав Козицький.

Голова Львівської облради Ірина Гримак заявила, що від сьогодні запроваджено щоденний координаційний штаб, а всі гілки влади працюють скоординовано.

"Всі служби міста працюють. Готуємся до прийому українців з інших областей України. Ми сьогодні перевели школи на дистанційне навчання, у дитячих садочках чергують працівники. У Львові особлива увага має бути біля військових об'єктів" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька.

В Україні ввели воєнний стан, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.