Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску "Краківець"

Четвер, 24 лютого 2022, 10:49

На двох пунктах пропуску на кордоні з Польщею зафіксували черги

пункт пропуску "Краківець"

Сьогодні вранці на кордоні з Польщею працюють відеокамери на пунктах пропуску Краківець і Устилуг, є черги із легкових авто.

Станом на 03:00 год. ранку 24 лютого на західному кордоні України накопичення транспортних засобів зафіксували перед пунктами пропуску Смільниця – 0 авто, Шегині – 95 авто та 105 вантажівок, Краківець – 100 та 70 вантажівок, Грушів – 40 авто та 0 вантажівок, Рава-Руська – 0 авто та 180 вантажівок, Угринів – 0 авто, Устилуг (Волинська область) – 0 авто, Ягодин (Волинська область) – 0 авто та 230 вантажівок.

Станом на сьогодні на ранок камери працюють лише у пунктах пропуску Краківець та Устилуг, є черги із легкових авто.(пункт пропуску Устилуг)

Нагадаємо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька.

В Україні ввели воєнний стан, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Мешканців Львівщини попереджають про диверсантів у військовій формі з червоною пов'язкою

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.