Мобільні оператори надаватимуть українцям зв'язок, навіть за відсутності коштів на рахунках

Четвер, 24 лютого 2022, 16:05

Мобільні оператори та "Укртелеком" згодні надавати зв'язок українцям, навіть якщо на їхніх рахунках немає коштів.

Про це повідомило Інтерфакс-Україна.

Мобільні оператори та "Укртелеком" повідомили, що надаватимуть зв'язок українцям, навіть якщо на їхніх рахунках немає коштів.

"Робимо все можливе, щоб усі залишалися на зв'язку навіть із нульовим балансом" − повідомили у пресслужбі "Vodafone Україна".

Натомість в "Укртелекомі" повідомили, що рішення не відключати абонентів за несплату, а також абонентів із нульовим балансом від надання послуг було ухвалено оператором цього ранку.

"У нас наразі понад 50 тис. клієнтів інтернет-послуги в динаміці, кого могло торкнутися відключення за несплату. Але ми вирішили не відключати наших абонентів" − повідомив директор із корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов.

У пресслужбі lifecell також заявили, що готові підтримати своїх абонентів.

"Щоб наші абоненти могли будь-якої миті зв'язатися з рідними та близькими, lifecell нараховує всім своїм користувачам пакет послуг без додаткової плати. Він містить 30 хвилин для дзвінків на будь-які номери в Україні та 5 ГБ мобільного інтернету. Його можна використовувати протягом 30 днів" − прокоментували у пресслужбі оператора.

Станом на 13:35 четверга мобільна мережа оператора працює в штатному режимі. Однак оператор попереджає, що в умовах, коли мільйони людей одночасно здійснюють дзвінки, іноді з'єднання може відбуватися не з першого разу.

У "Київстарі" працюють над варіантами вирішення цієї ситуації, найближчим часом буде комунікація з цього питання.

Нагадаємо, Львівська ОДА звернулася до провайдерів телекомунікаційних послуг, щоб забезпечити якісну комунікацію з громадянами через інтернет.

Зазначимо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька.

В Україні ввели воєнний стан, розірвали всі дипломатичні відносини з Росією а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Мешканців Львівщини попереджають про диверсантів у військовій формі з червоною пов'язкою.

Мітки: війна з Росією, воєнний стан, інтернет, мобільний зв'язок, новини львова, телефонний зв'язок, Укртелеком