Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Козицький Максим

Четвер, 24 лютого 2022, 21:04

Зеленський призначив Козицького начальником Львівської обласної військової адміністрації

Козицький Максим

Військова адміністрація діятиме в області в умовах військового часу. 

Президент Володимир Зеленський на час дії воєнного стану розпорядився утворити на базі облдержадміністрацій обласні військові адміністрації, в тому числі Львівську обласну військову адміністрацію, та призначив голову Львівської ОДА Козицького  її начальником. 

Про це сказано в указі президента Про утворення військових адміністрацій. 

 „У зв'язку з утворенням військових адміністрацій, зазначених у цій статті, обласні, Київська міська державні адміністрації та голови цих адміністрацій набувають статусу відповідних військових адміністрацій та начальників цих військових адміністрацій”, - зазначено в указі. 

Зеленський розпорядився також на базі теперішніх районних державних адміністрацій утворити відповідні районні військові адміністрації , відповідно,  голови таких адміністрацій набули статусу начальників начальників таких військових адміністрацій.

Нагадаємо, 

Нагадаємо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Додамо, мешканців Львівщини попереджають про диверсантів у військовій формі з червоною пов'язкою.

У Львові відкрили пункти допомоги, де збиратимуть речі, харчі, медикаменти. Також у львівських гуртожитках планують розселювати біженців з інших областей України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.