Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 25 лютого 2022, 13:31

У Львові оголосили повітряну тривогу (оновлено)

Львів

Сьгоодні о 12:20 год у Львові оголосили повітряну тривогу.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

"Увага! Повітряна тривога! Зберігайте спокій! Слухайте повідомлення цивільного захисту на UА:Львів 1 Західний! Дійте згідно інструкцій! Повідомте сусідів, осіб з обмеженими можливостями" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляв раніше повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, сьогодні протягом дня також можуть лунати сирени, мешканців закликають не панікувати.

"Звук сирени завжди означає, що потрібно негайно увімкнути один із каналів інформації. У повідомленні вам чітко скажуть, що робити. Кількість гудків сирени та їхня тривалість не мають жодного значення – на цьому наголошують надзвичайники! Перебувати в укритті потрібно до того моменту, коли офіційні канали повідомлять, що небезпека минула. Тільки після цього можна залишити сховище" – написав міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Повітряну тривогу у місті відмінили о 13:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.