Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сирени

П'ятниця, 25 лютого 2022, 10:49

У Львові протягом дня можуть лунати сирени – Козицький

сирени

Сьогодні протягом дня також можуть лунати сирени, мешканців закликають не панікувати.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"Кілька разів вночі на території Львівської області лунали сирени. Це було зумовлено тим, що ворог зі сторони Білорусі піднімав літаки, ми переживали, що удар може бути нанесений по критичній інфраструктурі саме міста Львова та аеропорту. Вони полетіли в сторони Києва та Рівного. Сьогодні протягом дня також можуть лунати сирени. Об'єкти критичної інфраструктури Львівської області можуть піддатися удару" – наголосив Козицький.

За його словами, наразі та території області підсилюється територіальна оборона.

"На даний час працюємо над можливістю оборони саме міста Львова у разі удару противника зі сторони Білорусі" – додав Козицький.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

На час дії воєнного стану на базі Львівської ОДА працюватиме обласна військова адміністрація, яку очолив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Поліція Львівщини працює у посиленому режимі. Станом на 09:30 год ситуація у місті стабільна. Вулиці Львова патрулюють правоохоронці з собаками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.