Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 25 лютого 2022, 09:39

Поліція Львівщини працює у посиленому режимі

Львів

Спільні наряди правоохоронців, ветеранів МВС України, учасників громадських формувань та волонтерів патрулюють населені пункти області та чергують на блок-постах.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Спільні наряди правоохоронців, ветеранів МВС України, учасників громадських формувань та волонтерів патрулюють Львів, інші населені пункти області, чергують на блок-постах − забезпечують правопорядок, надають допомогу мешканцям, а також оперативно реагують на усі звернення та повідомлення.

В умовах воєнного стану правоохоронці закликають громадян зберігати спокій, бути пильними, обережними та користуватись інформацією з офіційних джерел.

Також мешканців Львівщини просять з розумінням ставитись до можливих перевірок документів, що посвідчують особу, які кожен повинен мати з собою, а також транспортних засобів. 

На оперативну лінію 102 необхідно повідомляти про будь-які злочини, правопорушення, виявлених підозрілих осіб, підозрілі предмети, зображення, сигнали та таке інше.

"Правоохоронці перевіряють усі повідомлення та вживають відповідних заходів реагування.

Гуртуймося та надаваймо посильну допомогу один одному у разі потреби. 

Разом переможемо! Слава Україні!" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 24 лютого, вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

На час дії воєнного стану на базі Львівської ОДА працюватиме обласна військова адміністрація, яку очолив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.