Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

facebook.com

Субота, 26 лютого 2022, 12:07

Ми звернулися до Червоного Хреста за допомогою у вивезенні тіл російських окупантів – Верещук

Ірина Верещук

Ірина Верещук заявила, що Україна потребує допомоги у вивезенні тіл російських військових, які загинули під час спроби окупувати Україну.

Про це сьогодні повідомила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

"Ми звертаємось до міжнародного Червоного Хреста. Ми просимо, щоб міжнародний Червоний Хрест допоміг вивести тіла російських солдатів до Російської Федерації. Це тисячі тіл окупантів. Це гуманітарна потреба і ми просимо зробити так, щою тіла російських окупантів покинули територію України і поїхали до Російської Федерації.

У РФ мають знати, скільки такиж тіл і скільки окупантів сьогодні лежить на українській землі. Червоний Хрест, зробіть все від вас залежне, щоб вирішити цю гуманітарну проблему" – про це заявила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Також Верещук звернулася до громадян РФ, щоб вони зменшили кількість своїх "синів і чоловіків" на території України інакше "тіл буде більше".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.