Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

алкогольні напої

Субота, 26 лютого 2022, 13:40

У Турці заборонили продавати алкоголь

алкогольні напої

На ча дії воєнного стану в Україні у Турці заборонили продаж алкогольних напоїв.

Про це повідомила прес-служба Турківської міської ради.

У четвер, 24 лютого, оперативний штаб Турківської міської територіальної громади з захисту цивільного населення, об’єктів інфраструктури та органів влади прийняв рішення повністю заборонити продаж алкоголю на території ОТГ на час дії воєнного стану в Україні.

Згідно з цим, зз 19:00 год 24 лютого й до закінчення терміну, на який було введено воєнний стан, продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання в торговельних об’єктах на території Турківської ОТГ заборонено.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію, а аеропорт Львова скасував всі рейси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.