Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Тіщенко

Субота, 26 лютого 2022, 15:04

Тіщенко очолив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соцпідтримки

Олександр Тіщенко

Валерій Залужний призначив Олександра Тіщенка начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради Олександр Тіщенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогожні, 26 лютого, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний призначив депутата Львівької обласної ради від Слуги народу Олександра Тіщенка новим начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

"У ці історично важливі для нас дні в боротьбі з російським загарбником рішенням Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Валерія Залужного було призначено мене начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальноі підтримки" – написав Тіщенко.

Зазначимо, Тіщенко вже очолював Львівський обласний військовий комісаріат. Його призначили керівником обласного військкомату у червні 2016 року, а звільнили – 7 грудня 2020 року.

До цього Тіщенко неодноразово виконував обов'язки головного військового комісара Львівщини, але тимчасово.

Додамо, Олександр Тіщенко на місцевих виборах-2020 Тіщенко пройшов до Львівської обласної ради від партії "Слуга народу", офіційно – безпартійний. У 2020 році він задекларував 700 тисяч гривень готівки та рахунок у банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.