Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Неділя, 27 лютого 2022, 09:32

Нідерланди переміщують працівників свого посольства зі Львова до Польщі

Львів

Нідерланди переміщують співробітників посольства зі Львова до Ярослава у Польщі.

Про це повідомило Reuters.

Вчора, 26 лютого, Нідерланди заявили, що переміщують співробітників посольства Нідерландів зі Львова до польського міста Ярослава через погіршення безпеки.

Додамо, Нідерланди поставлять Україні ракети протиповітряної оборони та протитанкові системи. Голландці погодилися на прохання України відправити 200 ракет ППО Stinger і 50 протитанкових засобів "Panzerfaust 3" з 400 ракетами.

Також Нідерланди спільно з Німеччиною розглядають можливість відправки системи протиповітряної оборони Patriot до бойової групи НАТО в Словаччині.

Зазначимо, на початку лютого Нідерланди вже обіцяли надати Україні гвинтівки, боєприпаси, радіолокаційні системи та роботів для виявлення мін.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.