Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Східниця

Неділя, 27 лютого 2022, 09:57

У Східниці заборонили поселяти чоловіків в готелях

Східниця

У Східниці заборонили поселяти чоловіків віком від 18 до 60 років в усіх готелях, пансіонатах, санаторіях та приватних садибах.

Про це повідомило видання Варто.

Вчора, 26 лютого, Східницький селищний голова Іван Піляк видав розпорядження про заборону поселення чоловіків віком від 18 до 60 років в усіх готелях, пансіонатах, санаторіях та приватних садибах, без дозволу військового комісара.

Також керівники усіх закладів розміщення мають надати Східницькій селищній раді інформацію про вже поселених чоловіків віком від 18 до 60 років.

Зазначимо, цим розпорядженням доручили зняти з продажу усі види алкогольних напоїв у всіх закладах на території Східницької селищної ради.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Мешканців області просять максимально долучатися до волонтерської діяльності та до територіальної оборони.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.