Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

Неділя, 27 лютого 2022, 12:07

Українські військові знищили 4300 російських окупантів

ЗСУ

Станом на сьогодні втрати особового складу РФ орієнтовно складають 4300 осіб.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр на своїй сторінці у Фейсбуці.

За три дні з початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України, втрати російських військових складають 2800 осіб.

"Сумарні орієнтовні втрати ворога за три попередні доби (24,25,26) загарбницької війни Російської Федерації в Україні. Літаки 27; гелікоптери 26; Танки 146; Бойові броньовані машини 706; Гармат 49; ЗРК БУК 1; Град 4; Автомобільна техніка 30; Цистерни 60; БпЛА ОТР 2; Кораблі/катери 2; Засоби ППО; Особовий склад орієнтовно 4300 (уточнюється)" − написала Маляр.

Ганна Маляр зазначила, що інформація орієнтовна і може уточнюватись, бо командири насамперед зосереджуються на веденні бою. Крім того, інформацію отримують лише по завершенню бою, а бої бувають вкрай тривалі у часі. Надходження даних може відбутись наступного дня, а іноді й через день.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни кордон з Польщею перетнули майже 190 тисяч українців, з них до Польщі прибуло 156 тисяч осіб.

Додамо, польські прикордонники спростили формальності при перетині українсько-польського кордону до мінімуму.

Зазначимо, в Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.