Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

алкогольні напої

Вівторок, 1 березня 2022, 11:19

У Червоноградському районі, Старому Самборі та трьох ОТГ Львівщини заборонили продаж алкоголю

алкогольні напої

На час дії воєнного стану на території Червоноградського району, Журавненської, Мурованської, Ходорівської ОТГ та Старого Самбора заборонили продаж алкогольних напоїв.

Про це повідомляє Червоноградська РВА, Мурованська сільська рада Львівського району, Журавненська селищна рада Стрийського району, Ходорівська міська територіальна громада та Старосамбірська міська рада.

Зі вчора, 28 лютого, на території Червоноградського району, Журавненської ОТГ, Мурованської ОТГ та Старого Самбора повністю заборонили продаж алкоголю на час дії воєнного стану в Україні.

Крім цього, на території Журавненської громади також заборонили торгівлю отруйними речовинами.

"З метою забезпечення оборони, громадської безпеки і порядку на території Журавненської селищної територіальної громади з 08:00 год. 28 лютого 2022 року заборонено торгівлю сильнодіючими і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на час дії правового режиму воєнного стану" – йдеться у документі Журавненської ОТГ.

Ходорівська міськрада заборонила продавати алкоголь напої з 1 березня цього року.

Нагадаємо, таке ж рішення ще 24 лютого прийняла Турківська міськрада, а з 26 лютого не продають алкоголь у Комарному, з 28 лютого – у Моршині.

Натомість у Львові обмежили час продажу алкоголю з 18:00 до 12:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.