Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Вівторок, 1 березня 2022, 12:08

Мерія Самбора попросила у Держказначейської служби 12 мільйонів для виплати зарплати працівникам

Самбір

У бюджеті Самбірської МТГ забракло майже 12 мільйонів гривень для зарплати працівникам, оплати спожитих енергоносіїв та продуктів харчування.

Про це повідомляє прес-служба Самбірської міської ради.

У п'ятницю, 25 лютого, в.о. міського голови Юрій Дмитришин підписав розпорядження, яким звернувся до Самбірського управління Державної казначейської служби Львівської області для отримання короткотермінової позики у 11 млн грн через "наявність тимчасового касового розриву в місцевому бюджеті Самбірської МТГ".

Згідно із документом, мерії не вистачає 11 990 000 гривень на заробітну плату працівникам комунальних установ, оплату спожитих енергоносіїв та продуктів харчування. 

"Просити у Самбірському управлінні Державної казначейської служби України Львівської області позику в сумі 11 990 000 гривень на покриття видатків на оплату праці підвідомчих установ та нарахування на заробітну плату, оплату спожитих енергоносіїв та продуктів харчування, з отриманням її 1 березня 2022 року та погашенням її до 22 квітня 2022 року.

Спрямувати на погашення позики в сумі 11 990 000 гривень відрахування від щоденних надходжень податків та неподаткових платежів (без урахування субвенцій з інших бюджетів) в розмірі, встановленому Головним управлінням Державної казначейської служби України Львівської області, до повного погашення позики" – йдеться у розпорядженні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.