Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мобілізація

Середа, 2 березня 2022, 11:09

На Львівщині до ЗСУ мобілізували 12 тисяч мешканців Львова та області

мобілізація

За шість днів до Збройних сил мобілізували 12 тисяч мешканців Львівської області.

Про це сьогодні, 27 лютого, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Станом на сьогодні, 2 березня, до Збройних сил України, починаючи з 24 лютого, мобілізували 12 тисяч львів'ян та мешканців області.

"Львівщина за цей час мобілізувала 12 тисяч осіб, які пішли на фронт. Формуються загони тероборони. На даний момент триває формування новоствореної бригади для міста Львова, займаємося виготовленням протитанкових їжаків та коктейлів молотова" – наголосив Козицький.

Також, за його словами, на кордоні з Польщею зменшують черги.

"Станом на сьогодні на пунктах пропуску "Шегині", "Рава-Руська" – від 300 до 400 машин. З другого боку, більше 80 тисяч чоловіків, віком від 18 до 60 років, повернулися на територію України. Вони готові вступати в ряди територіальної оборони і української армії" – додав Козицький.

 

Нагадаємо, станом на 27 лютого, за три дні до Збройних сил мобілізували майже 9 тисяч мешканців Львівської області. А 28 лютого стало відомо, що у місті створюють додаткову 125-ту бригаду територіальної оборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.