Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Понеділок, 7 березня 2022, 12:51

Українські митники не пропускають гуманітарну допомогу з Польщі

пункт пропуску

Микола Княжицький заявив, що на кордоні з Польщею стоять вантажівки з гуманітарною допомогою, які не пропускають українські митники.

Про це повідомляє народний депутат від Європейської Солідарності Микола Княжицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На кордоні катастрофа. Не на виїзд з України, а на в‘їзд. Мої друзі, польські депутати годинами стояли, щоб провезти в Україну гуманітарну допомогу. У результаті покинули фури і пішки пішли назад. Фури з гуманітарною допомогою досі стоять. Стоїть кордон. Поляки пропускають миттєво. Українці взагалі нікого не пускають. Це свинство і диверсія" – написав Княжицький.

За його словами, така ситуація зафіксована у пункті пропуску "Краківець".

"Як співголова українсько-польської міжпарламентської групи б‘ю на сполох і звертаюся до уряду!!! Вам не соромно? Депутати польського парламенту для нас організовують допомогу, а ми її не пускаємо!!! Ви хочете потім підтримки? Літаків? Броніків? Не маю іншого виходу, як писати про це публічно! PS. Питають де. Караковець Корчова. Вийшло на зв’язок керівництво Держмитслужби. Домовилися налагоджувати роботу" – додав Княжицький.

ДПСУ повідомила, що станом на зараз  черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України:

</div>
<div class=

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.