Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Муроване

Прес-реліз,   Вівторок, 8 березня 2022, 13:21

Гміна Шпротава передала Мурованому пожежний автомобіль

Муроване

Польські доброчинці передали Мурованому також каремати та інше обладнання для українських військових.

Польські доброчинці передали Мурованому пожежний автомобіль, а також каремати та інше обладнання, що незабаром поїде на передову до українських військових.

Бургомістр Шпротави Мирослав Госік зазначив, що він щасливий, що їхній гуманітарний конвой вже прибув в Україну та довго служитеме мешканцям Мурованого.

Представник гміни Шпротава Аркадіуш Домбровський пригадав, що його родина походить зі Львова, тож для нього важливо допомогти своїй історичній батьківщині.

Це вже не перший гуманітарний конвой, що зібрав Аркадіуш Домбровський та українці, які живуть у Зеленій Гурі та прилеглих гмінах. Раніше вони передали, зокрема, електричний генератор, який вже доставили до Києва.

Ініціаторами акції гуманітарної допомоги громаді Мурованого є: громадський діяч Аркадіуш Домбровський, бургомістр Шпротави Мирослав Госік, добровільна пожежна охорона села Лешно-Гурне (гміна Шпротава), польська фірма Гал-індустріал та її співробітники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.