Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Фб Ірини Гримак

Вівторок, 8 березня 2022, 16:10

Львівщина попрощалася з військовими, які загинули під час війни з Росією

Ірина Гримак

Сьогодні громада Львівщини провела в останній путь військових, які загинули на російсько-українській війні. 

Про це повідомила голова Лвівської обласної ради Ірина Гримак.

Бійці 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Віктор Дудар та Іван Коверзнев спочили на Личаківському цвинтарі у Львові. 

24-річний випускник Національній академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного молодший лейтенант Іван Коверзнев мав велику родину, наречену та друзів у всіх куточках України. 

Воєнний журналіст Віктор Дудар чимало років працював в редакції газети "Експрес". Воював на Донбасі у 2014-15 роках. Вдруге пішов на передову у перший день війни. 

У Самборі сьогодні поховали Ігоря Подольця, колишнього бійця Правого Сектора, військовослужбовця Сил спеціальної операції Збройних сил України. 

У Стрию навіки спочив старший солдат військової частини А 2582 80 окремої десантно-штурмової бригади Ігор Матіїшин, який служив у Президентському полку, був учасником бойових дій АТО/ООС. 

У Новому Роздолі поховали 22-річного Володимира Братціва, який  служив у 87-му окремому аеромобільному батальйоні. 

У  Львові, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, сьогодні також попрощались із головним сержантом 1-ої десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, кавалером ордена "За мужність" III ступеня Кирилом Лісіним і його побратимами Павлом Костюком і Богданом Корнеляком. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.