Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 11 березня 2022, 14:41

У львівських школах відновлюють дистанційне навчання для учнів всіх класів

школа у Львові

У місті відновлюють навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

З понеділка, 14 березня, учні львівських шкіл повертаються до навчання у онлайн-форматі через те, що приміщення навчальних закладів зараз використовують для поселення вимушено переміщених осіб. 

"Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання буде організовано в приміщенні тієї ж школи, також онлайн. Якщо мова йде про дітей, які разом із рідними живуть у домівках львів’ян, приватних прихистках чи хостелах, то батьки повинні зареєструватись у найближчій школі, і їхні діти також будуть мати можливість приєднатись до навчання. Якщо немає відповідної техніки для участі в заняттях, школи старатимуться надати таку можливість" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, приміщення деяких дитячих садочків також використовуються для переселенців, проте з наступного тижня у місті планують частково відновити їхню роботу.

"Львівська Політехніка" наступного тижня ще не буде відновлювати навчання, ЛНУ імені Івана Франка вже з понеділка починає навчання онлайн. Тому якщо ви студент чи студентка львівських вищих навчальних закладів, прошу вас зв’язатися з вашим університетом і отримати детальну інформацію" – додав Садовий.

Нагадаємо, з 14 березня у області планують розпочати навчальний процес. Також на Львівщині запрацює дистанційна школа для вчителів та учнів-переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.