Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Бахматов

Фб Бахматова

П'ятниця, 11 березня 2022, 13:38

Комік Бахматов став кризовим радником Садового

Максим Бахматов

Максима Бахматова призначили радником міського голови Львова з вирішення кризових питань.

Про це повідомив Максим Бахматов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Максим Бахматов став новим радником міського голови Львова Андрія Садового. На цій посаді Бахматов займатиметься кризовим менеджментом.

Зокрема, це питання залучення міжнародної допомоги та логістики, організація та систематизація допомоги тимчасово переселеним (глобальний аспект, робота з міжнародними донорами), адаптація перевезеного бізнесу до перезапуску в західному регіоні.

"У Львові зараз вся країна. Транзитний хаб. Домівка та прихисток для сотень тисяч громадян України. Їх треба годувати, шукати та встановлювати намети для проживання, лікування та таке інше" – написав Максим Бахматов.

Нагадаємо, що Максим Бахматов – засновник і голова Офісу трансформації, радник Київського міського голови (2019-2020), підприємець, керівний партнер інноваційного парку UNIT.City (2016-2019), голова правління корпоративного акселератора Radar Tech, гендиректор ВДНГ (2015-2017).

Також він був автором, продюсером і резидентом українського Comedy Club (2006-2007).

У вересні 2018 року увійшов до складу наглядової ради мережі кінотеатрів Multiplex.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.