Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ігор (Возьняк)

Субота, 12 березня 2022, 18:51

Львівський митрополит просить Садового та Козицького забрати білборди з матюками

Ігор (Возьняк)

Митрополит Ігор (Возьняк) запропонував підсилити тексти на щитах цитатами Святого Писання.

Львівський Митрополит УГКЦ Ігор Возьняк закликав міського голову Львова Садового та начальника воєнної адміністрації області Козцького забрати мотиваційну візуальну рекламу з матюками.

"Звертаюся до вас у цей нелегкий час від імені тисяч вірян, які приходять до мене з дуже важливим проханням: усунути примітивні вислови з рекламних біл-бордів", – написав він у зверненні. 

Департамент інформації УГКЦ наголосив, що вислови з нецензурною лексикою принижують нашу людську та християнську гідність.

"Просимо осіб, відповідальних за розміщення текстів із словами лайки та вульгарної лексики на рекламних щитах, усунути цю нечисть. Це читають також діти, які вбирають чужий нашому народові бруд", – передаються вони слова митрополита.

Митрополит Ігор (Возьняк) запропонував підсилити тексти на щитах цитатами Святого Писання. Такі бігборди вже встановили у Рівному, Броварах та інших містах України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.