Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яворівський полігон

Неділя, 13 березня 2022, 10:21

9 людей загинуло, 57 травмувалося внаслідок обстрілу російськими ракетами полігону в Яворові

Яворівський полігон

9 людей загинули, 57 отримали поранення внаслідок обстрілу російськими ракетами полігону у селі Старичі (Яворівський район).

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Гасимо пожежі, розбираємо завали, 57 в лікарнях з травмами різного ступеня важкості, 9 – загинули", – сказав Козицький сьогодні на брифінгу у Львові.

Козицький зазначив, що вчасно спрацювала ППО, а тому втрати мінімізовано. Він не уточнив про те, чи є жертви серед цивільного населення.  

Міський голова Львова Садовий повідомив, що за попередніми даними випустили майже 30 крилатих ракет. Літаки вилетіли з російського Саратова до акваторії Чорного моря. Саме звідти й здійснювались удари.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська  здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у селі Старичі, Яворівського району. Львівська ОВА повідомила попередньо, що було 8 ракет. 

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко повідомив, що українська ППО спрацювала, одна з ракет була збита. Про це він заявив в ефірі телемарафону UAразом. 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.