Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Катерина Кіт-Садова

Понеділок, 14 березня 2022, 16:25

Коханка Садового хотіла відремонтувати штаб-квартиру своєї компанії коштом міста

Катерина Кіт-Садова

Агенція ресурсів Львівської міської ради планувала замовити реставрацію будинку на вул. Галицькій, 15 за 24 мільйони гривень.

Львівське комунальне підприємство "Агенція ресурсів Львівської міської ради" планувало провести тендер у системі ProZorro на ремонтно-реставраційні роботи адмінбудинку на вул. Галицькій, 15 у Львові (коригування), які переможець тендеру мав поставляти до 31 грудня 2027 року.

Аукціон мав стартувати 17 березня, а очікувана вартість послуг становила 24 505 683,60 гривень.

Однак 12 березня аукціон відмінили, а причиною назвали "непереборну силу" – запровадження режиму воєнного стану.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав здійснити реставрацію фасаду будинку, відремонтувати дах, стіни, підлогу, балкон, сходи.

Зазначимо, що 4-поверховий будинок на вул. Галицькій, 15 внесли до Національного реєстру пам'яток. Його збудували за кошти Стефана Завалкевича на фундаментах попередньої готичної кам'яниці. 

За Польщі у магазинних приміщеннях будинку містилися магазин одягу Гандельмана та магазин взуття Краха. З приходом радянської влади тут був магазин "Кінофотоаматор", у 1990-х сюди переїхав магазин хутра "Соболь".

У будинку знаходиться ТРК "Люкс", а власницею контрольного пакета акцій цієї компанії є дружина міського голови Львова Андрія Садового, Катерина Кіт-Садова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.