Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обстріл

ФБ Антикорупційний моніторинг Львівщини

Понеділок, 14 березня 2022, 16:22

Працівники СБУ влаштували стрілянину у Львові

обстріл

Сьогодні вночі працівники СБУ влаштували стрілянину на вул. Ярославенка Львові.

Про це повідомив Антикорупційний моніторинг Львівщини.

Сьогодні, 14 березня, вночі у Львові на вул. Ярославенка троє працівників Служби безпеки України влаштували стрілянину. 

Як йдеться у повідомленні, працівники СБУ заради розваги стріляли з квартири на верхньому поверсі однієї з багатоповерхівок. Одна із куль потрапила у квартиру будинку навпроти. Ніхто не постраждав.

Мешканці мікрорайону, почувши постріли, викликали поліцію. Обставини справи з'ясовує Державне бюро розслідувань.

"На вул. Ярославенка троє працівників Служби Безпеки України: начальник Внутрішньої Безпеки Мартинюк, і його підлеглі Дзера і Рудик з квартири на верхньому поверсі однієї з багатоповерхівок, влаштували стрілянину заради розваги. Одна із куль потрапила в квартиру будинку навпроти в якій мешкає родина з маленькою дитиною. Перелякані мешканці мікрорайону, почувши постріли викликали поліцію. Відомо що ніхто не постраждав. Обставини справи з'ясовує Державне Бюро Розслідувань, а фігурантів оформляють в СІЗО" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 березня президент Володимир Зеленський призначив Артема Бондаренка начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.