Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

блокпост у Львові

Середа, 16 березня 2022, 13:15

В Україні скоротили кількість блокпостів

блокпост у Львові

Правоохоронці провели оптимізацію кількості блокпостів на дорогах та скоротили їх до 1,5 тисяч.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні кількість блокпостів на дорогах України скоротили до 1,5 тисячі.

"Наразі нам вже вдалося скоротити кількість блокпостів до 1,5 тисячі, забравши дуже багато непотрібних блокпостів, які лише ускладнюють пересування, і забирають лише час. Щодо тих, умовно "авторизованих" блокпостів, перелік їх буде занесений у спеціальний наказ головнокомандувача ЗСУ, перша редакція якого була вже видана на минулому тижні. Сьогодні або завтра має бути розширений перелік по всій країні інших блокпостів" – наголосив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

За його словами, оптимальна кількість блокпостів на основних шляхах та містах становить до 800 одиниць.

"Але вони мають бути обладнані відповідно до усіх правил формування блокпоста. Там має бути організована чітка робота, яку будуть забезпечувати представники Національна поліція України спільно з ТРО, з Національною гвардією України, але саме поліцейські будуть головними та будуть формувати роботу на цих блокпостах" – додав Монастирський.

Нагадаємо, станом на 10 березня на території Львівської області встановили 544 блокпостів, однак їхню кількість зменшать у понад 5 разів.

Крім цього, в Україні створять офіційний перелік блокпостів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.