Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 18 березня 2022, 16:24

У офісі депутата Львівської міськради можна отримати допомогу

Львів

Офіс депутата Сергія Іваха на вул. Лесі Українки перетворили у центр допомоги.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

"Потребуєте поради у складній ситуації? Тікаєте від війни на захід України та не знаєте, де вам знайти бодай тимчасовий прихисток? Ви приїхали до Львова, але потрібна допомога з речами першої необхідності? Маєте запитання щодо перевезення гуманітарної допомоги у постраждалі від обстрілів області?

За кілька днів мій офіс на Лесі Українки перетворився у справжній центр допомоги.

Наша спільна робота для підтримки Збройних Сил України, тимчасово переміщених осіб та волонтерського руху, постачання гуманітарної допомоги, консультації для львів’ян в умовах воєнного часу – усе це дуже важливо.
І ми готові й надалі, разом з волонтерами, тримати цей ритм.

Працюємо 24/7. Наші контакти: +380 (98) 258 38 13; +380 (67) 888 08 97. Просимо також писати на месенджери у Viber, Telegram, WhatsApp, Signal, Facebook, Instagram.

Волонтери-юристи тут працюють, аби почути вас, поділитися досвідом, знайти рішення ситуації, підказати, скерувати, сконтактувати та порадити. Якісна інформація, комунікація та підтримка – це те, що нам дуже потрібне у часі війни! Долучайтеся до нас і звертайтеся за потреби" – написав депутат Львівської міської ради Сергій Івах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.