Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продаж алкоголю на Львівщині

Неділя, 20 березня 2022, 10:02

Козицький заборонив продавати алкоголь вночі

продаж алкоголю на Львівщині

Продаж алкогольних напоїв на Львівщині заборонили з 21:00 до 10:00.

Відповідний указ підписав начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Заборона діє до завершення періоду воєнного стану. Обмеження стосуються абсолютно усіх видів алкоголю, зокрема, й пива. 

Голови місцевих громад, за потреби, можуть посилювати обмеження щодо продажу алкогольних напоїв, а також пива, на своїй території. 

Нагадаємо, тергромади Львівщині раніше ввели на своїх територіях повну заборону продажу алкоголю. Про це йдеться в розпорядженнях міських голів громад. 

Міський голова Львова Садовий підтвердив, що у Львові повна заборона на продаж алкоголю продовжують діяти. 

"Отримали наказ обласної військової адміністрації про нові правила продажу алкоголю на території Львівської області. Також цим наказом громадам надано повноваження самостійно встановлювати правила продажу алкоголю на своїй території. Позиція Львова залишається незмінною. В місті повністю заборонено продаж алкоголю", - написав він в соціальних мережах. 

Натомість 18 березня Давидівська громада, а також громади Стрийського району повідомили про скасування заборони на продаж слабоалкогольних напоїв вдень. 

Вимога заборони продажу алкоголю у воєнний стан передбачена законом "Про правовий режим воєнного стану" та "Про затвердження Указу Президента "Про введення воєнного стану в Україні”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.