Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Meest

Прес-реліз,   Середа, 23 березня 2022, 11:48

Як надіслати речі близьким в Європу: Meest відновлює доставку в країни ЄС

Meest

За даними ООН, понад три мільйони українців, переважно жінки та діти, тимчасово залишили Україну. Більшість з них збиралися швидко та взяли з собою обмежену кількість речей. 

Компанія Meest відновила міжнародну доставку посилок в країни Європейського Союзу, щоб українці, що залишились в країні, могли відправити одяг, гуманітарні та інші товари рідним за кордоном. 

Доставлення доступне в Болгарію, Естонію, Латвію, Литву, Німеччину, Польщу, Румунію, Словаччину та Чехію. Вимоги до відправлень не змінилися. Вага має не перевищувати 30 кг, розміри – 120*60*60 см, а страхова вартість – 44 €. 

"У бізнесу зараз, як і у Збройних сил України, є власний фронт. Це – виконання своїх зобов'язань перед клієнтами, співробітниками та суспільством в цілому. Ми раді, що можемо використати власні потужності та експертизу, щоб допомогти співгромадянам. І впевнений, це – не остання наша ініціатива", – зазначає засновник та президент Meest Ростислав Кісіль. 

У країни Європи доставлення посилок відбувається до дверей отримувача, а в Німеччині можлива до складу в Гахенбурзі. Водночас відправлення можливі лише від фізичної особи до фізичної особи. 

Meest продовжує допомагати українцям у важливий час. Раніше група компаній запустила безплатне доставлення гуманітарної допомоги з Європи та Північної Америки. В рамках ініціативи вдалося зібрати понад 3000 тонн необхідних товарів. 

Нагадаємо, що Meest – це міжнародна група компаній, що надає поштово-логістичні та фінансові послуги для компаній та фізичних осіб у 50 країнах світу. Meest є лідером поштово-логістичного ринку України, а також важливим гравцем на ринках США, Канади, Австралії, Німеччини, Великобританії, Франції, Італії та інших.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.