Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуманітарна допомога

Фб транспортного підприємства у Кракові

Четвер, 24 березня 2022, 10:56

Транспортне підприємство Кракова пожертвує Львову п'ять автобусів із гуманітарною допомогою

гуманітарна допомога

На прохання міськради Львова краківське транспортне підприємство виділило місту автобуси з гуманітарною допомогою.

Про це повідомляє АТ "Міське транспортне підприємство" у Кракові на своїй сторінці у Фейсбуці.

Польське АТ "Міське транспортне підприємство" у Кракові, на виконання розпорядження президента Кракова Яцека Майхровського, передасть Львову п'ять автобусів Solaris 2009 року, довжиною 12 метрів, наповнених гуманітарною допомогою.

"Транспортні засоби повністю працюють і поки що експлуатувалися на лініях Кракова. Перед від'їздом всі вони пройшли детальну перевірку, охопивши найважливіші елементи техніки. Окрім автобусів, АТ "Міське транспортне підприємство" у Кракові також пожертвує пакет оперативних запчастин місту Львів. Враховуючи умови війни, це дозволить їм якомога довше бути повноцінними" – йдеться у повідомленні.

У автобуси мешканці Кракова запакували гуманітарну допомогу: продукти, хімія, ковдри, спальні мішки, санітарні вироби, дитячі товари та одяг, 100 нових матраців та подушок.

"Рішення президента Кракова про здачу автобусів – результат звернення мера Львова на загальні збори міст Польщі. Виявляється, автобуси дуже потрібні в цьому місті, як для обслуговування мереж зв'язку, якою користуються мешканці Львова, так і для перевезення біженців. Саме тому одразу після розмови з мером Львова президент Кракова вирішив якнайшвидше відправити автобуси до цього міста" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.