Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

Понеділок, 28 березня 2022, 16:14

На Львівщині посівну площу збільшили на 2%

земельна ділянка

Загалом посівна площа в області становить майже 708 тисяч гектарів.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні на території Львівської області триває посівна кампанія. Цьогоріч площу під сільськогосподарські культури збільшили на 2%. 

"Аграрії Львівщини почали посівну. Через повномасштабне вторгнення РФ посівна кампанія має визначальне значення, оскільки на територіях, де тривають бойові дії, площі не засадять. Маємо подбати про врожай для всіх українців.

На Львівщині посівна площа сільськогосподарських культур під урожай цьогоріч збільшиться на 2%. Йдеться про збільшення площі під зернові та зернобобові культури, картоплю, овочі та однорічні трави. Загалом посівна площа становитиме майже 708 тисяч гектарів" – наголосив Козицький.

Посівна кампанія на Львівщині триватиме до першої половини червня.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що аграрії Львівщини цього року планують збільшувати виробничі площі. На початку березня Львівська ОВА звернулася до Міністерства аграрної політики України із пропозицією розробити механізм, який дозволить передавати аграріям додаткові сільськогосподарські землі, які знаходяться у комунальній власності, без аукціону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.