Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Вівторок, 29 березня 2022, 10:38

ППО збила три ракети на Львівщині

Львівщина

Вчора в області три рази сповіщали про повітряну тривогу, протиповітряна оборона збила три ракети у Золочівському районі.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 28 березня, у Львівській області три рази сповіщали про повітряну тривогу – вони попереджали про загрозу ракетного удару. Протиповітряна оборона у Золочівському районі збила три ракети.

Від уламків ніхто не постраждав.

"Три ракети збила наша протиповітряна оборона у Золочівському районі. Загорілася трава. Пожежу локалізували. Загрози для жителів району нема. Жертв немає. Загалом за добу сирени на Львівщині тричі сповіщали про повітряну тривогу – вони попереджали про загрозу ракетного удару" – написав Козицький.

Повітряне командування "Захід" поівдомило, що дві ракети типу «Х» було випущено винищувачем з території Республіки Білорусь.  Ракети  рухалися у напрямку міста Львова. Обслугами радіотехнічних військ цілі були вчасно виявлені та знищені зенітними ракетними військами на відстані близько 30 км до обласного центру. Крім того, підрозділами ЗРВ знищено два БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Нагадаємо, на початку березня в Україні запустили мобільний додаток, який повідомлятиме про повітряну загрозу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.