Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Укрзалізниця

uz.gov.ua

Середа, 30 березня 2022, 17:20

Укрзалізниця відновлює поїзд зі Львова до Чернівців

Укрзалізниця

З квітня відновлює курсування дизель-поїзд №816/815 Львів – Чернівці.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"З 1 квітня ставимо на маршрут після поточного планового ремонту фахівцями Крюківського вагонобудівного заводу дизель-поїзд ДПКр-3.

Поїзд №816/815 Львів – Чернівці відправлятиметься зі Львова щоденно о 08:08, прямуватиме через станції Ходорів, Галич, Івано-Франківськ, Коломия та Снятин і прибуватиме до Чернівців о 13:33. З Чернівців поїзд відправлятиметься о 15:30 і прибуватиме до Львова о 20:41" – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці наголосили, що квитки доступні для придбання у касах, а також у чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger та Apple Messages.

Нагадаємо, з 3 березня Укрзалізниця зробила евакуаційними всі поїзди, які прямують на захід України. Також залізниця відновлює продаж квитків на 10 днів наперед для понад 40 основних рейсів країною.

Станом на 28 березня, з початку російського вторгнення швидкісними поїздами з областей, де тривають бойові дії, до Львова евакуювали 158 тисяч переселенців.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.