Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Войсович

pressclub.lviv.ua

Середа, 30 березня 2022, 15:41

У Львові призначили керівника Залізничнетеплоенерго

Юрій Войсович

Директором ЛКП "Залізничнетеплоенерго" став Юрій Войсович.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 березня, на посаду нового директора ЛКП "Залізничнетеплоенерго" офіційно призначили Юрія Войсовича. До цього часу обов’язки керівника комунального підприємства виконував головний інженер Віталій Камінський.

"Юрія Войсовича призначено за контрактом. Він має багаторічний досвід роботи на схожому підприємстві, а саме "Львівгазі". Натомість Віталій Камінській залишається на посаді головного інженера" – заявили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Зазначимо, Юрій Войсович у 2016-2020 роках був головою правління АТ "Львівгаз", з 2001 року працював на різних посадах у цьому підприємстві, а починав свою кар'єру у "Львівгазі" як юрисконсульт 2-ї категорії юридичного відділу.

У 2000-2001 роках Войсович викладав правознавчі дисципліни у Львівському економічному бізнес-коледжі.

Нагадаємо, у квітні 2021 року винонавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про об’єднання ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго" в одне комунальне підприємство. У жовтні того ж року колектив "Залізничнетеплоенерго" виступив проти цього рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.