Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобуси з Польщі

city-adm.lviv.ua

Четвер, 31 березня 2022, 13:10

Львів отримав від міст Польщі 25 нових автобусів

автобуси з Польщі

Станом на 30 березня польські міста передали Львову 25 великих низькопідлогових автобусів та гуманітарну допомогу.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Впродовж останніх двох тижнів польські міста передали для Львова 25 великих низькопідлогових автобусів та гуманітарну допомогу. 

Як повідомили в КУ Інститут міста, який відповідає за комунікацію з польськими містами та координує усі процеси на кордоні щодо отримання транспорту, автобуси прибули з міст Явожно, Краків, Тихув, Катовіце, Гданськ, Гдиня, Свіркланєц, Сосновєц та інших.

"Це великі низькопідлогові автобуси 2009-2010 років випуску. Усі автобуси приїхали з гуманітарною допомогою від цих міст. Наші фахівці оглядають їхній технічний стан, і будемо визначати, куди залучити. Однозначно, що ці автобуси будуть курсувати як на маршрутах по місту, так і для перевезення вимушено переміщених осіб до кордону з Польщею" – зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило.

Нагадаємо, велика кількість автобусів, які курсували на маршрутах у Львові, були зняті з рейсів і залучені для потреб ЗСУ, та для перевезення переселенців до кордону з Польщею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.