Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Четвер, 31 березня 2022, 15:56

В Україні відновили перереєстрацію авто

авто

Відсьогодні відновили послугу з перереєстрації авто при оформленні договору купівлі-продажу в сервісному центрі МВС.

Про це повідомляє МВС України на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 31 березня в Україні відновили послугу з перереєстрації транспортного засобу при оформленні договору купівлі-продажу в сервісному центрі МВС.

"Тисячі людей щодня зверталися до сервісних центрів МВС з проханням відновити послугу – перереєстрація транспортних засобів. Адже багато громадян лишилися без засобів пересування. Відсьогодні ми відновлюємо цю послугу. У цей важкий час варто максимально забезпечити людей доступом до державних послуг" – йдеться у повідомленні.

Також українці можуть складати іспити на категорії С1, С, С1Е, СЕ, D1, D, D1E, DE.

Особам, які пройшли навчання в автошколі, буде доступний теоретичний іспит на категорію В. А згодом, буде відновлено здачу і практичного іспиту на дорогах загального користування.

Зазначимо, раніше уряд скасував складання практичного іспиту в сервісному центрі МВС на автомайданчику, крім категорій А1, А, В1. Також в Україні спростили допуск водіїв до керування авто під час воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.