Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 31 березня 2022, 17:10

У центрі зайнятості Львівщини налічується понад дві тисячі вакансій

Центр зайнятості

Станом на сьогодні в області зареєстрували понад 2 тисячі вакансій.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на сьогодні, 31 березня в обласному центрі зайнятості кількість неукомплектованих вакансій сягає понад 2 тисячі. З них є понад 50 вакансій з заробітком від 20 до 40 тис. грн.

Зокрема, 20 тисяч гривень працедавці готові платити водіям автотранспортних засобів, машиністам екскаватора, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, начальнику відділу кадрів, лікарям, зокрема, терапевту, психіатру, наркологу, ортопеду-травматологу, невропатологу, сімейному лікарю, а також з ультразвукової діагностики або приймальної палати.

На зарплату від 20 до 25 тис. грн можуть розраховувати електрозварники ручного зварювання, машиніст екскаватора, інженер служби зв’язку, інженери-програмісти, зварники, агрономи, монтажники будівельні, водії автотранспортних засобів, а також машиністи механічного котка.

Натомість 30 тисяч гривень пропонують машиністам автогрейдера та трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

На роботу з найвищою винагородою – 40 тис. грн – запрошують агронома-дослідника з вільним володінням англійською мовою.

Найбільше роботодавці Львівщини потребують таких працівників: швачки, слюсарі різного профілю, касири торговельного залу та продавці, поліцейські, а також водії автотранспортних засобів.

Зазначимо, з початку введення в Україні воєнного стану, з 24 лютого, до Львівського обласного центру зайнятості від 278 фірм і компаній надійшла інформація про наявність 676 вакансій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.