Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

алкогольні напої

Четвер, 31 березня 2022, 16:25

На території двох ОТГ Львівщини дозволили продаж алкоголю

алкогольні напої

На території Мурованської та Жидачівської ОТГ з квітня не діятиме повна заборона на продаж алкогольних напоїв та пива.

Про це повідомляє Мурованська сільська громада Львівського району та Жидачівська міська громада Стрийського району.

Сьогодні, 31 березня, керівник Мурованської сільської територіальної громади Богдан Свистун підписав розпорядження, яким дозволив з 1 квітня продавати на території Мурованської ОТГ алкогольні напої, крім періоду з 20:00 год вечора до 10:00 год ранку.

Зазначимо, на території Мурованської ОТГ повністю заборонили продавати всі види алкогольних напоїв з 28 лютого цього року.

 

Також сьогодні міський голова Жидачева Володимир Левко своїм розпорядженням дозволив під час воєнного стану продавати алкогольні та слабоалкогольні напої на території громади, окрім ночі, з 20.00 год до 10.00 год.

"Заборонити з 01.04.2022 р. на період дії правового режиму воєнного стану суб'єктами господарювання усіх форм власності торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями (у тому числі пива) на території Жидачівської міської територіальної громади з 20.00 до 10.00 години".

Розпорядженням міського голови визнано таким, що втратило чинність рішення ради оборони Жидачівської міської територіальної громади від 01.03.2022 р. №6.

Відділенням поліції №1 Стрийського районного управління ГУ НП у Львівській області буде здійснюватися контроль за виконанням пункту 1 цього розпорядження на території Жидачівської МТГ" – йдеться у документі.

Нагадаємо, раніше Варіанти склали перелік ОТГ Львівщини, які на час дії воєнного стану повністю або частково заборонили продаж алкоголю.

Також у Львові з 1 березня магазинам та закладам громадського харчування повністю заборонено продавати алкогольні напої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.