Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортмайданчик

П'ятниця, 1 квітня 2022, 14:07

Львівщина отримає 100 тисяч гривень для підтримки спорту

спортмайданчик

З Фонду солідарності для підтримки українських спортсменів передбачили 100 тисяч гривень для Львівщини.

Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Міжнародний Олімпійський Комітет, світова спортивна спільнота, Європейські Олімпійські Комітети створили Фонд солідарності для підтримки українських спортсменів, координацію роботи якого здійснюватиме президент НОК України Сергій Бубка.

"Кошти фонду для забезпечення гуманітарних потреб українських спортсменів уже надійшли на рахунки НОК України й цими днями – на регіональні відділення, в т.ч. такі кошти скеровано для ГО "Відділення НОК України у Львівській області" – йдеться у повідомленні.

Для гуманітарних потреб спорту Львівщини всього виділили 100 тис. грн, які рівномірно розподілять для усіх суб’єктів Олімпійської ради Львівщини – по 2 000 грн.

За ці кошти можна закупити: харчові продукти, медикаменти, питну воду, теплі речі (ковдри, одяг, спальний мішок тощо), намети, паливо, транспортні послуги з метою евакуації, інші товари / послуги в гуманітарних цілях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.