Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська пивоварня

Неділя, 3 квітня 2022, 12:24

Садовий дозволив продаж пива у Львові

львівська пивоварня

Продаж міцних алкогольних напоїв у Львові залишається забороненим.  

Міський голова Львова Садовий дозволив з 2 квітня з 12.00 до 20.00 у місті продаж напоїв, які виготовлені методом бродіння без додавання етилового спирту. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У повідомлені зазначено, що ця норма стосується пива. Натомість немає уточнення щодо вина, яке, як відомо, отримується також методом бродіння. 

Рішення ухвалено „за результатами зустрічей з виробниками пива”, - сказано у повідомлені. 

Загалом у місті в галузі пивоваріння та дистрибуції працює 20 тисяч людей. За рік галузь сплачує 840 млн грн податків до державного та міського бюджетів, - уточнює пресслужба. 

Натомість продаж міцних алкогольних напоїв (із вмістом етилового спирту) досі залишається забороненим, - наголошено у повідомлені. 

"Відтепер за недотримання вимог продажу алкоголю та розпиття його в громадських місцях — залучатимуть до громадських робіт. А в разі водіння автомобіля під дією алкоголю, транспорт буде вилучено для потреб Збройних Сил України", - погрожує Садовий.  

Нагадаємо, у Судовій Вишні з 25 березня скасували сухий закон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.