Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Ілона Заскалько

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 4 квітня 2022, 12:03

Львівські спортсмени тренуватимуться в Ізраїлі

Ілона Заскалько

Спортсмени клубу "Висота" тренуватимуться у столиці Ізраїлю Тель-Авіві.

Про це повідомляє управління спорту Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівські легкоатлети, спортсмени клубу "Висота" матимуть можливість тренуватися у столиці Ізраїлю на базі місцевого національного олімпійського комітету.

"Таким зборам нашим спортсменам посприяла федерація легкої атлетики України, а також особисті контакти Олексія Сердюченка, який сьогодні виконує обов’язки державного тренера України з легкої атлетики. До Ізраїлю поїхали сім легкоатлетів (з них три "висотники" зі Львова, а саме Ілона Заскалько, Марія Алєйнікова та Олександр Кравчук" – написав президент СК "Висота" Валерій Лебедюк.

За його словами, також поїхали спортсмени з Києва: багатоборки Юлія Лобан, Дарія Слобода, а також Тетяна Пташкіна (потрійний стрибок) та Вероніка Крамаренко (стрибки у висоту, Запоріжжя).

Марія Алєйнікова в Ізраїлі буде готуватися до чемпіонату світу серед юніорів, на який уже виконала норматив (182 см). Чемпіонат світу серед юніорів заплановано провести у Колумбії у липні 2022 року.

"В Ізраїлі наші спортсмени зможуть перебувати до двох місяців, однак ми дуже сподіваємося, що ситуація в Україні стабілізується і всі додому зможуть повернутися значно швидше" – додав Лебедюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.