Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 4 квітня 2022, 16:45

Козицький офіційно затвердив тимчасовий пункт для переселенців на Арені Львів

Максим Козицький

Максим Козицький через місяць війни затвердив організацію розселення переселенців в області та створив координаційний центр й тимчасовий пункт на Арені Львів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №41/22 від 31 березня 2022 року.

Максим Козицьким затвердив організацію розселення внутрішньо переміщених осіб на території Львівської області та офіційно створив координаційний центр з надання допомоги переселенцям й тимчасовий пункт
короткотермінового перебування переселенців, що знаходитиметься на території стадіону Арена Львів.

"Утворити Координаційний центр з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та Тимчасовий пункт короткотермінового перебування внутрішньо переміщених осіб на території Львівської області. Визначити державне підприємство "Арена Львів" місцем розташування Координаційного центру та Тимчасового пункту" – йдеться у розпорядженні.

Організацію роботи Координаційного центру та Тимчасового пункту займатиметься керівник КЗ ЛОР "Центр моніторингу соціальних програм та контролю за призначенням і виплатою допомог" та директор Львівського обласного центру соціальних служб.

Координаційний центр має реєструвати кількість переселенців, які прибули до стадіону, скеровувати їх на розселення, а Тимчасовий пункт – забезпечити їхнє розміщення у закладі на 36 годин з моменту реєстрації.

Нагадаємо, раніше в області затвердили порядок розселення переселенців у гуртожитках львівських вишів.

Додамо, що на Арені Львів працює контактний центр, який приймає людей, які прибувають з залізничного вокзалу, приїжджають автобусами та приватним транспортом. Там вони отримують направлення на поселення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.