Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВНЗ Львова

Середа, 23 березня 2022, 16:00

Козицький заселятиме переселенців у львівські гуртожитки організованою командою

ВНЗ Львова

Максим Козицький затвердив порядок розселення переселенців у гуртожитках львівських вишів та створив моніторингову групу для перевірки.

Про це йдеться у розпорядженнях голови Львівської ОВА Максима Козицького №29/22 та №31/22 від 23 березня 2022 року.

Максим Козицьким затвердив порядок розселення внутрішньо переміщених осіб у гуртожитках закладів освіти Львівської області.

"У зв'язку із дією в Україні режиму воєнного стану, з метою оптимізації процедури поселення фізичних осіб у приміщеннях гуртожитків закладів освіти під час дії правового режиму воєнного стану керівникам закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти у Львівській області здійснювати поселення фізичних осіб у приміщеннях гуртожитків відповідних закладів освіти виключно на підставі письмового погодження начальника обласної військової адміністрації або заступника голови обласної військової адміністрації І. Собка" – йдеться у розпорядженні.

Наразі департамент освіти та науки Львівської ОВА має повідомити про це рішення керівництво всіх ВНЗ області.

Крім цього, в області створюється моніторингова група, яка перевірятиме, чи звільнили виші місця у гуртожитках для розселення переселенців.

Ця моніторингова група має до 18:00 год 24 березня оглянути кімнати гуртожитків на наявність вільних місць та 25 березня подати звіт голові Львівської ОВА.

Головою моніторингової групи Козицький призначив заступника директора департаменту освіти та науки Львівської ОВА Віктора Кусого.

До складу цієї групи також увійшли: начальник відділу мистецтв та розвитку культури Львівської ОВА Василь Гладкий, начальник відділу культурно-просвітницької роботи та навчальних закладів Львівської ОВА Ілля Стефанко, головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Селіверстов, провідний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Львівської ОВА Олег Білик тощо.

Нагадаємо, у середині березня Максим Козицький розпорядився розселити біженців, які прибули до Львова та області з районів воєнних дій, у студентські гуртожитки.

Додамо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан. Раніше Львівська ОВА просила керівників львівських ВНЗ виселити студентів та надати свої гуртожитки для біженців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.