Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Понеділок, 4 квітня 2022, 16:30

У Львові відкрили Центр підтримки 125 бригади тероборони ЗСУ

Ростислав Тістик

Сьогодні у Львові запрацював Центр підтримки 125 бригади територіальної оборони ЗСУ.

Про це повідомив на брифінгу народний депутат України Ростислав Тістик.

"125 бригада територіальної оборони – це наша, львівська бригада. Багато моїх друзів зголосилися до неї. Я вважаю нашим моральним обов'язком підтримати бійців бригади. Ми об'єднались з друзями та волонтерами, щоб створити Центр підтримки. Кожен народний депутат має опікуватися підрозділом чи батальйоном та сприяти їхньому забезпеченню", – заявив народний депутат Ростислав Тістик на відкритті Центру.

Тістик розповів, що стимулом до створення Центру стало розуміння того, що потрібно дбати про безпеку міста, а також про посилення оборони.

"Ми чітко розуміємо, що всі зусилля Міністерства оборони України скеровані на схід та південь, але ми також маємо розуміти, що потрібно подбати й про наш резерв. 125 бригада діє в чіткому підпорядкуванню ЗСУ, ми повинні подбати про безпеку міста та виклики перед нами. Бригада виконує завдання оборони нашої країни", – наголосив він.

Народний депутат запевнив, що Центр буде працювати відкрито та звітуватиметься про свою діяльність.   

"Ми налагодили комунікацію з бригадою, визначаємо їхній найважливіші потреби, і завдяки всім небайдужим намагаємося це все оперативно забезпечити. Все, що надходитиме в центр, буде обліковуватися. Далі це отримуватиме бригада, яка також про це звітуватиме. Принципи роботи Центру – це відкритість", – пояснив Тістик.  

Ростислав Тістик також повідомив про створення Благодійного фонду "125", де усі охочі можуть фінансово долучитися до допомоги бригаді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.