Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісове господарство Львівщини

Вівторок, 5 квітня 2022, 12:25

Козицький заборонив галицьким піроманам гуляти у лісі

лісове господарство Львівщини

Максим Козицький заборонив мешканцям Львівської області відвідувати ліси пішки або на авто.  

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №48/22 від 4 квітня 2022 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням заборонив населенню відвідувати ліси на території Львівської області та в'їжджати до них на авто на час дії воєнного стану в Україні.

"З метою запобігання реальній загрозі виникнення пожеж в лісах і мінімізації їх наслідків заборонити відвідування лісів населенням і в'їзд до лісів Львівської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки, за винятком транспортних засобів ЗСУ, командування видів, окремих родів військ (Сил) ЗСУ, управління оперативних командувань, Дерприкордонслужби, Держслужби транспорту, Держслужби спеціального зв'язку, Нацгвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Управління держохорони, МВС, інших органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та тих, що використовуються для лісогосподарської мети, у період воєнного стану" – йдеться у розпорядженні.

Також Козицький доручив районним військовим адміністраціям провести роз'яснювальну роботу серед населення.

Нагадаємо, наприкінці березня на території області через підпали згоріло майже 10 гектарів лісу.

Зазначимо, станом на кінець березня й від початку року у львівській громаді зафіксували 10 великих пожеж в екосистемах, площа горіння яких становила від 200 до 500 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.