Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

viche.lutsk.ua

П'ятниця, 1 лютого 2013, 12:38

Фестиваль "Золота троянда" представить юні музичні таланти

3 лютого у Львівській філармонії та 9 лютого у Будинку органніої музики відбудеться гала-концерт "Зірочки та зірки" міжнародного музичнго фестивалю "Золота троянда" ім. Ісидора Вимера.

У листопаді минулого року відбувся 9-й фестиваль "Золота троянда" ім. Ісидора Вимера, а восени цього року відбудеться - 10-й. Напередодні ювілейного конкурсу, організатори вирішили провести гала-концерт за участі переможців та дипломантів усіх дев'яти фестивалів.

Олена Вимер, директор "Золотоїтроянди", розповіла, що участь у гала-концерті візьмуть учні Львівської музичної коли ім. Соломії Крушельницької, а також учні та студенти інших навчальних закладів і не тільки зі Львова. Будуть також учасники й з інших міст України, а також з Білорусі.

Серед наймолодших учасників - семилітній співак Ігор Дарделло, а також одинадцятилітній композитор та піантіст Олександр Герасин. Сашко розповів, що бере участь у цьому фестивалі ще з шести років, як піаніст та концертмейстр. Рік тому він почав вивчати композицію і вже під час минулого фестивалю преставив свій марш, на написання якого його надихнула його бабуся, розповів молодий музикант.

Участь у гала-концерті також візьмуть скрипаль-віртуоз та композитор Нінуам Вимер, баяніст-композитор, куратор фестивалю Ярослав Олексів, Ансамбль єврейської пісні "Вернікчес", квартет Dzyga Imagine.

Початок концертів о 14.00

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.