Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

смт. Журавно

ukrainaincognita.com

Середа, 6 квітня 2022, 14:53

У колишньому дитячому санаторії в Журавно розмістять дітей-сиріт із Запоріжжя

смт. Журавно

На час воєнного стану у психоневрологічному інтернаті "Журавно" проживатимуть діти та працівники будинку дитини із Запоріжжя.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №53/22 від 6 квітня 2022 року.

Максим Козицький своїмрозпорядженням постановив розмістити на час дії воєнного стану в Україні у КЗ ЛОР "Журавненський будинок підтриманого проживання психоневрологічного типу" дітей та працівників будинку дитини "Сонечко" із Запоріжжя.

"З метою забезпечення максимально можливої безпеки дітей, які позбавлені батьківського піклування, розмістити з метою тимчасового проживання дітей та відряджених працівників комунальної установи "Запорізький обласний спеціалізований будинок дитини "Сонечко" Запорізької обласної ради у комунальному закладі Львівської обласної ради "Журавненський будинок підтриманого проживання психоневрологічного типу" (Львівська область, Стрийський район, смт Журавно, вул. Зелена 2)" – йдеться у розпорядженні.

Установі доручили забезпечити на час дії воєнного стану всі умови для проживання дітей та працівників будинку дитини "Сонечко" із Запоріжжя, включно із харчуванням та лікуванням.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року депутати Львівської обласної ради вирішили реорганізувати протитуберкульозний санаторій "Журавно" у психоневрологічний інтернат.

Також депутати облради доручили Львівській ОДА передбачити у 2022 році гроші з обласного бюджету на проведення капітального ремонту цього закладу та провести відкритий конкурс на посаду його керівника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.