Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Леся Кобецька

Фб Лесі Кобецької

Середа, 6 квітня 2022, 16:24

У Львові триває вакцинація проти поліомієліту

Леся Кобецька

У Львові триває вакцинація населення з акцентом на боротьбу з вірусом поліомієліту.

Начальник департаменту охорони здоров'я Львівської міської ради Леся Кобецька повідомила вчора, 5 квітня, під час засідання депутатської комісії з питань охорони здоров'я про те, що у Львові триває вакцинація населення з акцентом на боротьбу з вірусом поліомієліту.

"Вакцинація у місті триває, акцент робимо на поліомієліт, оскільки мали минулого року спалах. Працюємо спільно з Наталією Тімко, Центром контролю і профілактики хвороб. Були випадки спалаху на пунктах проживання переселенців. Ми ці спалахи, вогнища спостерігали, когось госпіталізували, когось лікували амбулаторно", – повідомила Кобецька.  

Кобецька не надала інформації щодо часу спалаху, а також кількості інфікованих вірусом поліомієліту. Також вона зазначила, що у Львові триває вакцинація проти ковіду.

"Ковід знизився, в стаціонарі перебуває 37 пацієнтів, амбулаторно досить низька явка", – сказала вона.

Чиновниця також повідомила, що фінансування медичних закладів Львова з боку НСЗУ здійснюється в повному обсязі.  

Нагадаємо, що у грудні минулого року поліомієліт виявили у хлопчика з Закарпаття, який перебував у львівській лікарні через лікування іншого захворювання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.