Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

osvita.ua

П'ятниця, 1 лютого 2013, 16:57

Прибирання адмінбудинків податкової Львівщини обходиться бюджету у 5 млн. грн. за рік

Державна податкова служба у Львівській області підписала договір на послуги з прибирання приміщень адмінбудинків податкової у Львівській області, двірницькі послуги та загальне технічне обслуговування інженерних, електричних, сантехнічних та інших мереж на 2013 рік на суму 4 млн. 844 тис. грн.

Тендер проводився за процедурою закупівля у одного учасника, яким стало державне підприємство «Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області».

«Адмінбудинок ДПС у Львівській області належить до режимного об’єкту для якого СБУ у Львівській області встановлено другу категорію режиму секретності. В адмінбудинку розміщені підрозділи податкової міліції, де на зберіганні знаходиться зброя, слідчий відділ, де розглядаються кримінальні справи, відділ захисту інформації, серверні та інші відділи, де циркулюють документи з грифом «цілком таємно». Враховуючи, що у Львові відсутні підприємства, які можуть надавати послуги по прибиранню будинків на режимних об’єктах, альтернативи по наданню даних послуг крім ДП “Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області” немає», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі, пишуть Наші гоші. Львів.

Тим часом прибирання упродовж року цілого Червонограду обійдеться у 3,01 млн. грн.

У суму входить щоденне ручне прибирання доріг площею 577, 4 тис. кв м., у зимовий період – посипання піскосумішшю та згортання снігу. Також прибирання чотирьох кладовищах площею 20,5 га, побілка 37,3 тис. м бордюрів, яку потрібно здійснювати двічі на рік, та очистка від сольового осаду і сміття два міських фонтани.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.