Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 13 квітня 2022, 13:16

Чиновники Садового проігнорували засідання комісії фінансів міськради

Львівська міськрада

Сьогодні комісія фінансів міськради розглянула лише одне питання через неявку чиновників, які мали доповідати з цих питань.

Сьогодні, 13 квітня, комісія фінансів Львівської міської ради на засіданні розглянула лише одне питання порядку денного з тринадцяти через неявку чиновників міської ради, які мали доповідати з цих питань.

Голова комісії Наталія Шелестак пояснила, що через неявку чиновників комісія змушена була зробити перерву в роботі.

"Ніхто із заявників не з’явились, відповідно ми зробили перерву, поки люди зрозуміють, що без їхньої присутності ухвалення рішень не можливе, та прийдуть на засідання комісії" – наголосила Шелестак.

За її словами, в неофіційних розмовах членам комісії пояснили, що міський голова Львова Садовий заборонив чиновникам приходити на засідання комісії.

"Кулуарно нам пояснили, що Садовий заборонив чиновником приходити на засідання" – заявила депутатка.

Наталія Шелестак додала, що за результатом розгляду першого питання комісія скерувала звернення до міського голови, в якому просить надати вичерпну інформацію щодо суми, на яку було поповнено статутний фонд КП "Адміністративно-технічне управління"в період дії режиму воєнного стану, а також напрямки видатків за рішенням виконкому міськради.

Голова комісії стверджує, що під час засідання здійснювалась його відеотрансляція, однак на каналі Львівської міської ради дане відео відсутнє.

Нагадаємо, вчора депутати звернулись до Андрія Садового з вимогою скликати сесію Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.